Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

Vivarium 2015: nu met Frag Swap en speciaal Zeewaterblok!

Vivariumbeurs

ZeewaterForum lid
Het is nog vroeg, maar toch alvast weer de aankondiging voor Vivarium 2015: 21 & 22 November gaat het weer gebeuren in Nieuwegein.

Zoals na afgelopen editie al beloofd, zijn wij voornemens meer zeewater naar ons evenement te halen. Daarom hebben wij, in nauwe samenwerking met een ander zeewaterforum die er inmiddels al en npaar keer ervaring mee heeft, in ieder geval een Frag Swap op Vivarium 2015. Dit met een zelfde opzet en insteek als de Frag Swaps die zij al eerder elders hebben georganiseerd.

Daaromheen zijn wij bezig om winkeliers die uitsluitend zeewater aanbieden met speciale kortingen naar de beurs te krijgen en die rondom te Frag Swap te plaatsen zodat er een heus zeewaterblok ontstaat. Daarvoor hebben de eerste winkeliers zich inmiddels ook al aangemeld. EN dat natuurlijk naast winkeliers als Romberg (stand 2 keer zo groot) en Ocean & Lake (stand 1,5 keer zo groot) die als meer algemene winkeliers ook wederom zeewater mee zullen brengen.

Als kers op de taart keert ook Tanne dit jaar weer terug als spreker, meer details daarover volgen spoedig, en zal er op beide Vivarium dagen een zeewaterlezing te vinden zijn.

Tot slot zijn wij nog altijd op zoek naar aanvullende ideeën om Vivarium voor de zeewaterliefhebber nog aantrekkelijker te maken. Jullie ideeën daarover zijn altijd welkom, bij voorkeur via de contactpagina van onze website.
 
Inmiddels zijn er al een fraai aantal pure zeewaterstands die zich hebben gemeld voor het speciale zeewaterblok op Vivarium 2015. Hiermee zal er meer zeewater dan ergens anders op evenementen in NL en België te vinden zijn!
 
En het zeewaterstuk op Vivarium blijft maar groeien! Zestien blokken uniforme standbouw (elk van 25m2) zijn er al gereserveerd. Tezamen zullen de standhouders die hier komen te staan de zeewaterhobby promoten, maar vooral vele dieren en producten aanbieden.

De basis van dit zeewaterplein zal worden gevormd door de Frag Swap en op beide dagen van Vivarium zal er een zeewaterlezing worden gehouden. Eén daarvan zal worden gehouden door Tanne Hoff, de ander maken wij op korte termijn bekend.
 
Inmiddels is al gebleken dat het Zeewaterplein op Vivarium te klein werd en we hebben nog wat extra ruimte gemaakt/gevonden op de beursvloer om er NOG meer kwijt te kunnen.

Momenteel kunnen jullie als zeetwaterliefhebbers alvast vooruit kijken naar de volgende deelnemers, waarbij het merendeel puur en alleen zeewater en toebehoren mee brengt:

* Reef Company (Inclusief bijdragen van RedSea, Millwaukee en Sera Tevens sponsor van dit forum: http://zeewaterforum.info/forums/for...ny-Meer-België)
* Aquasan Corals (Tevens sponsor van dit forum: http://zeewaterforum.info/forums/for...quaasan-corals)
* Ocean & Lake (Zowel zout- als zoetwater, Tevens sponsor van dit forum: http://zeewaterforum.info/forums/for...Ocean-amp-Lake)
* Coral and Fishstore Breda ( Tevens sponsor van dit forum: http://zeewaterforum.info/forums/for...ishstore-Breda
* Reefcenter Gouda
* Aquariumhuis Romberg (Zowel zout- als zoetwater)
* Zeebak.nl
* Aquaria Veldhuis (Zowel zout- als zoetwater, tevens sponsor van dit forum: http://zeewaterforum.info/forums/for...uaria-Veldhuis)
* Aqua-Evolution (Voorheen Tritonlife)
* Reefbuilders.nl
* Aquacompleet (Tevens sponsor van dit forum: http://zeewaterforum.info/forums/for...3-Aquacompleet)
* Reefshop Breda (Tevens sponsor van dit forum: http://zeewaterforum.info/forums/for...Reefshop-Breda
* Avoshop
* P.J. Hoeben uit Haarlem (Zowel zout- als zoetwater)
* Aquareef Store
* Fragswap verzorgd door Dreamreef
* Zeewatervereniging Cerianthus

Samen met bijdragen van Tanne Hoff en een lezing over (de kweek van) zeepaardjes, lijkt ons toch wel dat er een hele hoop moois te zien en te beleven is voor de zeewaterliefhebbers dit jaar!
 
Klein puntje van aandacht; de lijst in dit topic met standhouders is niet meer actueel. Een enkeling is afgehaakt, anderen zijn er bij gekomen en weer anderen hebben gewoon een nóg grotere stand genomen om al hun moois op Vivarium te presenteren.

De meest actuele lijst is te vinden in het andere topic.
 
Bovenaan