Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

Welkom aan Ocean Store

dnder

ZeewaterForum lid
#21
Hier een vaste klant. ziet er gelikt uit, up-to-date, bestellen gaat razend snel en op z'n tijd leuke acties tussendoor. Snelle feedback via de chat. Belangrijkste: Er wordt met je meegedacht.. bestel je een jecod DCS dan wordt je gewezen dat de DCP. Ecodrift .2 werkt niet op back-up batterij, pomp retour geen probleem. Bestel je perongeluk de Deltec 600xi met aquabee dan even een berichtje en het wordt omgezet in de 600i met DC pomp "verkoop je ook een nekreiniger hiervoor?", onmiddelijk wordt de afschuimer direkt vanuit Duitsland geleverd. Mis een onderdeel van de afschuimer, Arend regelt het voor je. Bedankt voor de service en tot snel weer.

Gr Tim
 
Laatst bewerkt:

Martin87

ZeewaterForum lid
#22
Hier ook alleen maar goede ervaringen. Bestel een keerklep voor in het leidingwerk word je gebeld of ik op de hoogte was van de metalen veer 😅 Dat ik beter de uitvoering met de plastic/rubberen bal kon doen. Even omboeken en geregeld super service!!!!!
 

Bovenaan