Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

Vivarium, AZAC & De Jong Marinelife presenteren: zeewater op Vivarium 2018!

Marco Aukes

ZeewaterForum lid
#1
Of men nu zelf een zeewateraquarium heeft of niet, de zeewaterhobby is voor iedereen prachtig om te zien en te ervaren. Om die reden heeft Vivarium de afgelopen jaren, met wisselend succes, extra geïnvesteerd in een apart zeewaterplein. Ter ere van ons jubileum krijgen wij van een aantal partijen extra steun om van Vivarium 2018 ook het grootste zeewaterevenement van West-Europa te maken.
Sinds gisteren mogen wij eindelijk officieel aankondigen dat de Antwerpse Zee Aquarium Club (AZAC) hun symposium ter ere van hun 45-jarige bestaan naar Vivarium gaat verhuizen. Toevallg zou dat in het zelfde weekend plaats vinden, en aangezien beiden vooral de hobby willen promoten, is gezamenlijk besloten beide evenementen samen te voegen in Rosmalen. Daarmee krijgt Vivarium nog meer zeewaterstands, maar vooral ook een 2 dagen lang programma met alleen maar zeewaterpresentaties. Zo zullen o.a. Julian Sprung, Tanne Hoff, Hans-Werner Balling, Gerald Bassleer, JeanPaul ten Klooster (Reef Interests), Walter Doriné en Triton alle aspecten van het zeewateraquarium behandelen.

Samen met De Jong Marinelife maakt AZAC het mogelijk dat het zeewater op Vivarium zich dit jaar niet meer beperkt tot een plein, maar zelf een eigen volwaardige zeewaterhal gaat krijgen van maar liefst 2.000m2!!! Naast de genoemde partijen zullen daar o.a. ook Dymico - Clean and Living Water, Reef Products, Coral & Frag Shop, Horizon-aqua, Dreamcorals, Aquareef Store, Ocean & Lake, Diebo, Heevis, Aquariumhuis Romberg, Aquaasan Corals en nog nader bekend te maken merken en winkeliers present zijn met schitterende zeewaterstands.

Om het zeewaterfeest compleet te maken is er momenteel een speciale zeewaterflyer (uiteraard ook met kortingsbon) in druk die binnenkort bij alle zeewaterwinkeliers verspreid zal gaan worden.
 
#3
Is gelukkig geen 980 km rijden zoals naar sindelfingen
He Tanne
En daarna dan nog even doortrappen naar Coburg en dan via Limburg naar Utrecht naar huis. En dan de volgende dag weer fris op het werk verschijnen! Wat een rit!

Het programma dat Azac en Vivarium neer gaan zetten is beslist het beste programma voor zo'n dag in jaren. Afgezien van Sindelfingen is er m.i. niet iets gelijks in Europa.
 
#4
En daarna dan nog even doortrappen naar Coburg en dan via Limburg naar Utrecht naar huis. En dan de volgende dag weer fris op het werk verschijnen! Wat een rit!

Het programma dat Azac en Vivarium neer gaan zetten is beslist het beste programma voor zo'n dag in jaren. Afgezien van Sindelfingen is er m.i. niet iets gelijks in Europa.
hey Tanne Kun je me vertellen wanneer en waar dit is ?
 

AZAC

Vereniging
#8
Met trots stellen we u de standhouders voor. In totaal zijn er meer dan 172 standhouders op de Vivarium beurs. Deze bestaan uit zeewater, zoetwater en terrarium. We hebben de zeewater "only" stands verzameld op de Marine Aquarium Conference of Europe, een onderdeel van Vivarium. Niet elk merk komt met een individuele stand. Zo zullen sommige merken verzameld zijn op standen van groothandels. Vertegenwoordigers van verschillende merken zullen aanwezig zijn voor uitleg en productdemonstraties. Vergeet niet de hele vivarium beurs te bezoeken want ook in de grote hal kunt u zeewater tegenkomen
;-)

We zien elkaar 24 & 25 november!
Volledige standhouderslijst Vivarium: https://www.vivariumbeurs.nl/bezoekers/standhouderlijst
Meer informatie: www.azac45.com/azac45
 

Bijlagen

Bovenaan