Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

Post's Reefer XL 525

Sneakimonky

Senior Forumlid
Dankje Christiaan! Ik heb de verlichting gewoon op het normale schema staan dus niks geks, ik gebruik 4x ATI Coral Plus lampen en van de LED's alleen de Royal Blue en Marine Blue kanalen, dus niet het "witte" LED kanaal. De filmpjes maak ik met mijn Samsung Galaxy S8 zonder filters o.i.d. wel had ik de schermen in de woonkamer naar beneden i.v.m. het weer dus dan oogt het iets donkerder dan normaal. Op mijn Instagram vind je veel foto's onder verschillende omstandigheden! https://www.instagram.com/antonp0st/
Die zal ik zeker gaan bekijken! Top, mijn complimenten!
 
OP
OP
p0st

p0st

Senior Forumlid
Dank voor jullie complimenten, leuk om te lezen dat mijn aquarium en de dingen die ik met jullie deel gewaardeerd worden!

Aangezien mijn video's steeds beter bekeken worden op YouTube heb ik besloten om daar wat meer energie in te gaan steken. Ik probeer relelmatig een nieuwe video te uploaden waarbij ik verschillende dingen bespreek. Zo heb ik recentelijk een review van ATI Essentials gedaan, en eergisteren de hele Red Sea Reefer Sump een review gegeven.

Voor degene die interesse hebben, je vindt mijn kanaal hier: http://youtube.com/DutchReefer
 

Bovenaan