Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

Over AbyssWare en Nieuws

#1
Ik ben een gepassioneerde aquarium hobbyist wonende te België.

Vele jaren ervaring als R&D LED verlichting designer voor de meest veeleisende en high-end industrie over de hele wereld (luchtvaart, militair, medisch, hi-tech onderzoek, etc.).
Als toegewijde DIY’er heb ik de afgelopen jaren diverse projecten gerealiseerd voor mijn aquaria, sommigen volledig gedetailleerd op verschillende fora waar mijn werk zeer gewaardeerd werd.
Over de jaren heen heb ik verschillende ideeën voor verlichting en systemen gehad maar deze laten varen door omstandigheden.

Ondanks alle passie is een DIY project vaak een lijdensweg: Gebrek aan kennis en ervaring, slechte planning, zeer dure prototype onderdelen, onderdelen bij vele verschillende leveranciers hoeven bestellen, etc.

Om deze redenen opteren mensen vaak liever voor een commercieel beschikbaar product in plaats van een DIY project, zelf als dit niet voldoet aan al hun eisen en behoeften.
Dit is waarom ik op het idee kwam om AbyssWare op te richten.
Met mijn professionele kennis, gecombineerd met de kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan met mijn zoetwater plantenaquaria en zeewateraquaria wou ik een platform creëren voor mensen die op zoek zijn naar een volledig afgewerkt product maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een volledig op maat gemaakt product.

AbyssWare's filosofie is om ultra-modulaire, op het platform gebaseerde producten en systemen te ontwerpen, volledig aanpasbaar met uitstekende kwaliteit en maximale betrouwbaarheid - op deze manier kan elke klant precies hebben wat hij nodig heeft. Als u niet precies weet wat uw vereisten zijn, helpt AbyssWare u graag om de beste oplossing te kiezen. Als je heel goed weet wat je nodig hebt, maar geen exacte match kunt vinden in het hele scala van producten, is AbyssWare blij om producten voor je aan te passen, ongeacht spectrum, vermogen, soort leds, besturingsysteem of montagesysteem - en ja, zelfs de kleur van hoezen en decoratieve elementen op lichten kunnen op maat worden gemaakt. En om nog verder te gaan ... als je een idee hebt, een droomlichtsysteem of gewoon een andere LED-puck nodig hebt voor je DIY-project, zal AbyssWare het ontwerpen en zelfs voor je maken.

EMAIL: abyssware@yahoo.com
WEBSITE: www.abyssware.eu
 
OP
OP
D

db75Reef

Winkelier
#2
Nieuwe prijzen voor Barracuda (vanaf 15.06.2018):

- ReefPro - 499.49 EU (412,802 EU + 21% BTW)
- ReefBase - 449.49 EU (371,479 EU + 21% BTW)

+ Gratis bezorging in de Benelux
 

Bovenaan