Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

Ocean Prime Copepods

houtendvan

ZeewaterForum gebruiker
#1
EINDELIJK ! Onze Ocean Prime Codepods zijn klaar voor verzending! Vele winkeliers hebben al een sneak preview op de Interzoo gehad en de reacties waren zeer positief. Omdat de copepoden intact zijn, zal zelfs de meest kieskeurige eters reageren op de Ocean Prime omdat zij herkennen wat ze eten. Ja, zelfs de meeste zeepaardjes accepteren Ocean Prime Copepods.

Ocean Prime Copepods worden geoogst in de schone, niet-verontreinigde Arctische wateren, met eco-vriendelijke oogst methoden. Het conserveringstechniek behoudt geen schadelijke toevoegingen wat de voedingskwaliteit veel beter maakt in vergelijking met bevroren voeders. Ocean Prime Copepods zijn 100% schoon. Behoeft geen voorspoeling voor gebruik. Het product wordt gesteriliseerd voor bio-security en verzegeld, dit minimaliseert voedingsstoffen lekkage. Bevat geen conserveringsmiddelen.


Geschikt voor zout en zoet water vissen, koralen, ongewervelden en schaaldieren. Bij gebruik als voedingssupplement, zal Ocean Prime een essentiële rol in de kleuring, groei en overlevingskansen spelen. Het neutrale drijfvermogen van Ocean Prime zorgt voor een uitstekende vang mogelijkheden voor ongewervelde dieren. Koralen en schaaldieren en ook vissen accepteren dit unieke voer gretig. Ocean Prime kan worden gebruikt als een compleet artemia vervanger. Door het voeden van uw vis met een dieet bestaande uit maximaal 25% Ocean Prime zullen deze je belonen met een verhoogde immuun-weerstand, en verbeterde seksuele rijpheid.


Door de speciale conserveringstechniek, kunnen wij en u de Ocean Prime Copepoden op kamertemperatuur, maximaal 3 jaar (zelfs langer), verzenden en opslaan zolang de verpakking gesloten is.

Ocean Prime is verkrijgbaar in 500-700 micron en 2mm Copepoden. Elk zakje bevat 50 gram intact zijnde copepoden.

Kijk voor meer info op www.dvh-import.com
 

Bovenaan