Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

Nieuwe geleidsbaarheidsensor werkt niet

niekl

Senior Forumlid
Iemand enig idee of ik iets verkeerd doe ?
Na het inpluggen van de module hoort de iks de sensor te zien zodat je hem kunt calibreren, hier ziet de iks hem niet.
Op verschillende poorten geprobeerd , opnieuw opgestart , niks lijkt te helpen

Voor de duidelijkheid, het gaat om een nieuwe module/sensor voor het zoutgehalte

Bvd niek
 
OP
niekl

niekl

Senior Forumlid
Ja switch staat op zout, hij zou toch direct in het rijtje bij ph en temp moeten komen staan alsje hem er in plugt of niet?
 

MARK IN THE BOX

Senior Forumlid
Wat is de versie van je IKS? Ik heb begrepen dat de module alleen werkt bij versie 2.20 (en hoger). Dus wss. moet je de IKS upgraden.

Grt. Mark
 
OP
niekl

niekl

Senior Forumlid
Ja klopt , nu nog een kabeltje regelen of er moet iemandin de buurt wonen met een kabeltje
 

Iwein

ZeewaterForum gebruiker
Ik heb wel een kabel ;-)
Als je echter op en neer naar Geldrop moet kun je er waarschijnlijk ook één kopen met de huidige benzineprijzen

Groetjes,
Iwein
 
OP
niekl

niekl

Senior Forumlid
Mooi dat jij hem wel hebt:mad:
Schiet idd niet op , net te ver weg kost een vermogen zon tankje benzine
 

aquariumlappie

doorgewinterde bakkoloog
Mooi dat jij hem wel hebt:mad:
Schiet idd niet op , net te ver weg kost een vermogen zon tankje benzine
komende week zoek ik hem ff op ,en stuur hem naar je toe incl het benodigde stekkertje rs 232 verloop ,het je een 21 pins of een rs 232 op je home computer zitten?
 
Bovenaan