Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

Meet & greet Tanne Hoff

Zondag 1 september geeft Tanne Hoff een lezing op onze zeewaterafdeling. Tijdens deze lezing gaat hij dieper in op het verschil tussen SPS en LPS steenkoralen en de verzorging van deze koralen. Aan bod komen onder andere de waterkwaliteit, plaatsing, voeding, stroming en het juiste licht.

Tanne is de schrijver van de best verkopende Nederlandstalige boeken over zeeaquaria. Deze biologiedocent heeft al meer 20 jaar zeeaquaria en is een lopende aquariumencyclopedie. Onze winkel is deze dag (eerste zondag van de maand) geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De lezing gaat rond 13.00 uur van start.

Tip: neem je boek (Praktische handleiding voor het zeeaquarium deel I en/of II) mee om te laten signeren. Heb je nog geen boek? Uiteraard zijn ze bij ons te koop. Nuttig en leuk leesvoer voor tijdens de vakantie;).
Aquarium-Coenen-Tanne-Hoff.png
 

gerard_zzz

ZeewaterForum lid
Dank jullie wel voor de heel boeiende middag. Een heel interessante lezing waar we veel van opgestoken hebben maar ook prima verzorging met een hapje en een drankje. Dikke complimenten!!
 

Tanne

Tanne
Aquarium Coenen, complimenten voor de uitstekende organisatie! Leuk om in deze winkel waar ik ruim 25 jaar geleden mijn ogen uitkeek nu wat te mogen vertellen over onze hobby.
 

sander1972

ZeewaterForum lid
Het was zeker een interessante middag ik ben er in ieder geval wel wat met opgeschoten aquarium coenen en tanne hoff bedankt voor deze middag
 
Bovenaan