Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

MACE@Vivarium 2020

Marco Aukes

ZeewaterForum lid
banner_fb_mace2.jpg

Een nieuw jaar; nog meer plannen voor zeewater op Vivarium! Of zoals we het vanaf dit jaar gaan promoten: MACE@Vivarium.

MACE staat voor Marine Aquarium Conference of Europe en werd mede dankzij de inzet van AZAC (Antwerpse ZeewaterAquarium Club) en vooral ook de support van de grootste zeewatergroothandel (we laten de naam er even buiten omdat we niet weten of dat hier mag) in 2018 voor het eerst gepresenteerd met een eigen hal. In 2019 kwam daar middels Coral Concepts een goed gevulde verdieping bij, maar voor 2020 zijn de plannen zowaar nog grootser.

Onder voorbehoud van het vinden van voldoende sponsoring, gaan we voor MACE@Vivarium 2020 voor een hele extra hal alleen voor zeewater! Hiermee hopen we de wachtrij aan standhouders en standhouders die graag grotere stands zouden willen te kunnen voorzien in de behoefte. Net als voorgaande jaren zullen wij uiteraard ook in samenwerking met AZAC wederom zorgen voor een geweldig programma aan presentaties waar zowel beginnende als gevorderde zeewater aquarianen wat kunnen opsteken en vooral geinspireerd weer naar huis gaan!

MACE@Vivarium gaat plaats vinden in het weekend van 28 & 29 November, wederom in Autotron Den Bosch/Rosmalen. Voor alle updates over dit evenement volg je het beste de FB pagina die specifiek nu voor MACE@Vivarium in het leven is geroepen: https://www.facebook.com/MACE-at-Vivarium
 

Bijlagen

  • banner_fb_mace2.jpg
    banner_fb_mace2.jpg
    61,4 KB · Weergaven: 49

Tanne

Tanne
Complimenten voor jullie inzet. Het zegt genoeg dat het zijn vruchten afwerpt. Aftellen tot november maar weer ;)
 

MvB

ZeewaterForum gebruiker
Ter aanvulling:

De MACE Vivariumbeurs gaat dit jaar niet door, zo is te lezen op hun site, maar wordt verplaatst naar volgend jaar ivm Covid-19.
 
Bovenaan