Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

Krabzilla

Black Cobra

ZeewaterForum lid
#1
Ik heb een maand geleden een mitrax krab met een carapax van ongeveer 1cm in mijn bak gezet. Het is een fantastisch en intrigerend beest en eet tevens mijn rode flap op!
Maar... hij is ondertussen al aan zijn 2de vervelling en toen ik hem vandaag terug uit zijn holletje zag komen schrok ik wel even. Hij is enorm geworden (in verhouding tot ervoor), zijn carapax is nu 4 cm en dan die enorme scharen.... Kan iemand me zeggen of dat aan dat tempo doorgaat en of je zo een patser in een aquarium met visjes en koralen kan houden op lange termijn? Momenteel eet hij enkel algen en snoept hij wat mee met het diepvriesvoer dat de vissen laten liggen maar ik ben bang dat hij andere dieren gaat lastig vallen. Kan iemand me hierover raad geven?
Dankjewel!
 
#4
ik heb sinds 1 week ook 2x mitrax in mijn bak (170L), ik ben wel benieuwd hoe sanel gaan ze transformeren. Ik herken wel aan je foto is dat hij aan de koraal vastzit. Bij mij zitten of in een roze stylphora of aan een acropora, misschien moeten ze ook weennen aan de bak.
 

Bovenaan