Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

Introductie Wespro producten op Vivarium 2010 & voorkoop grote Philips purifier!

Aqua Wesdijk

Winkelier
Wesdijk introduceert zijn eigen lijn verzorgingsproducten voor het (zee) aquarium op de Vivarium beurs, met een spectaculaire 2 halen 1 betalen actie*.

Het betreft de volgende producten;

* WesPro Marine All in One.
Dit product bevat alle benodigde stoffen voor een optimale koralengroei en zorgt dat ze op kleur blijven. De toediening van WesPro All in One onderhoudt de juiste samenstelling van het zeewater en vult de stoffen aan, welke verdwijnen door opname van de koralen. Leverbaar in 250ml (5.000ltr) en 500ml. (10.000ltr)

* WesPro Marine Bacto (bevat 4 miljard bacteriën per ml)
WesPro Marine Bacto bevat levende filter- en reinigingsbacteriën, speciaal samengesteld voor het zeewateraquarium. Deze bacteriën zijn essentieel voor het biologisch evenwicht en helpen daardoor het water schoon en gezond te houden. Leverbaar in 250ml (5.000ltr) en 500ml (10.000ltr)

*WesPro Marine Calcium+ & Marine KH+

WesPro Calcium + verhoogt het calciumgehalte van zeewater op een veilige manier. Calcium is het belangrijkste bestanddeel van koralen en is essentieel voor goede groei. Dit product bevat ook magnesium en Strontium. 250 ml verhoogt 1.250 ltr. met 20 mg/l en 500 ml verhoogt 2.500 ltr. met 20mg/l.
Een correcte Carbonaathardheid is van essentieel belang voor veilige en stabiele Ph-waarden. WesPro Marine KH+ verhoogt de KH waarde in zeeaquariums. 250 ml. verhoogt 2.500ltr. met 1º en 500 ml verhoogt 5.000 ltr met 1º.

Wesdijk introduceert tevens de grote versie van de Philips purifier (waterzuivering dmv ozon). Dit apparaat is geschikt voor aquariums tot 700 liter en kost € 175.- . Als u deze op de beurs besteld, ontvangt u GRATIS 2 flessen WesPro verzorgingsproducten.

Wesdijk wenst u een goede beurs toe!
 
Bovenaan