Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

Foutmelding, toch bericht gepost

ozon

Senior Forumlid
Sinds enkele dagen krijg ik bij het plaatsen van een bericht een foutmelding dat er een probleem met de server is opgetreden.

In eerste instantie, iets korter opnieuw op de knop verzenden gedrukt.
Weer zelfde melding.

Toch blijkt na verversen van de pagina dat het bericht gepost is.
Gezien ik in de diverse topic meerdere dubbele berichten tegen kom, lijkt het dat dit probleem meer voorkomt.

Werk 80% van de tijd via android gsm. Weet dus niet of het ook op andere systemen optreedt.
 

don pedro

Oldtimer
Mijn appeltje geeft dezelfde problemen….
 

Nico F.

Senior Forumlid
Op PC en android zelfde probleem.
 
uitloggen en weer inloggen lijkt het verholpen te hebben :)
 
OP
ozon

ozon

Senior Forumlid

Robert58

Senior Forumlid
Uit- en inloggen levert bij mij niet het gewenste resultaat op.
Zou handig zijn als de beheerder dit probleem eens gaat bekijken. Bij mij speelt dit probleem al vanaf afgelopen weekend.
 

Tanne

Tanne
Hier op de windows-computer ook. Ik zal thuis eens kijken of het ook op de Mac gebeurt.
 

Jan Harbers

administrator
Willen jullie even controleren of het nu weer correct werkt??? Arnold heeft iets aangepast.
 

ageurtse

Technische administrator
Medewerker
Heb inderdaad wat gewijzigd, werkt het nog niet dan graag een scherm afdruk plaatsen van de foutmelding in de hoop dat ik kan vinden wat er mis is.
 

Jack ravensbergen

Katwijk aan Zee
Bij mij geen foutmelding meer.
 
Bovenaan