Wat is er Nieuw?
Zeewaterforum.info

U bezoekt ons forum als gast, wij zouden het leuk vinden als u zich registreert en aktief mee discussieert in de verschillende topics.

BELANGRIJK: wegafzetting in de buurt van onze winkel

#1
Belangrijk voor iedereen die onze winkel wil bezoeken:

De komende 3 maanden is de doorgaande weg in Wassenaar vlakbij onze winkel dicht, waardoor onze winkel vanuit Wassenaar zelf moeilijker te bereiken is!!! Je kunt de omleiding nummer K volgen, maar beter is het eigenlijk om via Katwijk te rijden. Neem vanaf de A44 de afslag Leiden en ga dan richting Katwijk, Duinrell wordt ook al aangegeven. Volg vervolgens de borden Duinrell en Theater Hangaar (bekend van de musical Soldaat van Oranje). Hier ga je aan voorbij en rij je na een tijdje een Pannenkoeken restaurant en even later het Hotel Wassenaar en Indonesisch tapas restaurant aan de linkerkant voorbij. Bij de volgende rotonde ga je linksaf (3de afslag). Deze weg rij je af en vlak voor je bij de wegafzetting komt ga je rechts af en ben je op de Verlengde Hoge Klei het bedrijventerrein waar onze winkel zich bevindt.

Met vriendelijke groet,

Mark en Bas

Edit:

We zijn inmiddels alweer bereikbaar vanuit Wassenaar zelf. Nu zijn we alleen de komende tijd (als het goed is) tot 17 november niet meer vanuit Katwijk via de kortste weg te bereiken. Vanuit Katwijk volg dus de omleiding borden.

Met vriendelijke groet,

Mark en Bas
 
Laatst bewerkt:

Bovenaan